Detská a študentská izba v novom šate: Potešte sa novinkami z našej ponuky

Detská a študentská izba v novom šate: Potešte sa novinkami z našej ponuky

Leto je definitívne za nami a so začiatkom školského roku si mnohé detské a študentské interiéry pýtajú zmeny a inovácie vyplývajúce z potrieb našich detí.

Prispôsobiť veku je treba nielen nábytok, ale rovnako dôležité je aj vybrať správnu podlahovú krytinu či koberec. Nakuknite do noviniek z nášho sortimentu, nech sú pre vás inšpiráciou pri výbere nových kúskov do detskej izby.

Detské kusové koberce Greta

Kusové koberce Greta vyrobené zo zmesi recyklovanej bavlny a polyesteru v pomere 70/30 predstavujú praktické a trvalo udržateľné riešenie pre detský interiér. Uchvátia vás svojím pútavým dizajnom, motívy zvieratiek vyčaria úsmev na tvári nielen vašich detí. Koberce Greta majú hebký povrch a na kratšej strane sú ukončené strapcami. Praktickou výhodou týchto kobercov je aj možnosť prať ich v práčke pri teplote do 30 °C.

Prezrieť si ich môžete TU.

Koberce Greta

Metrážny koberec Leaf

Metrážny koberec Leaf s potlačou je vhodný do študentských izieb s bežnou mierou záťaže. Potlač so vzorom listov vynikne na jemnom krémovom uzlíkovom podklade. Koberec je vyrobený z odolného a ľahko udržiavateľného polyamidu a je vhodný na podlahové kúrenie.

Koberec Leaf nájdete TU.

Metrážny koberec Leaf

Kusové PVC koberce Bingo

Praktický "koberec" do detskej izby s rozmerom 1 x 2m. Motív ciest ponúka priestor na hry a rozvíja fantáziu. Koberec je vodeodolný a údržba je nenáročná. Bežné nečistoty umyjete vlhčenou handričkou. Podložka je pohodlná a tepelne príjemná, môžete ju používať aj pri podlahovom kúrení. 

Koberce Bingo z PVC v dvoch farebných vyhotoveniach si môžete prezrieť TU.

Podložky na hranie Bingo

Korková podlaha Comfort Classic

Korková plávajúca podlaha Comfort Classic v 8mm hrúbke je vyrobená z prírodných materiálov, ktorých prirodzené vlastnosti sú tepelná izolácia a tichosť došľapu. Korok sa získava z dubu korkového, kôra ktorého pravidelne dorastá, čiže je to dlhodobo udržateľný zdroj materiálu.

Korkovú podlahu Comfort Classic nájdete TU.

Korkové podlahy Comfort Classic

Metrážne PVC Bubblegum

Moderná a praktická vinylová podlaha v roli vhodná do detskej izby s motívom mesta prezábavu a rozvoj vášho dieťaťa. Podlaha je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Nájdete ju TU.

Metrážny vinyl Lucky

Metrážne PVC Lucky v rôznych farebných vyhotoveniach s jemnou povrchovou štruktúrou sa jednoducho udržiava, je odolné voči mechanickému poškodeniu a má dobré zvuk izolačné vlastnosti. Je vhodné do miestností s podlahovým kúrením.

Všetky farby nájdete TU.

Vinylová podlaha Lucky