Detská izba: Ako vytvoriť komfortný priestor pre hru a odpočinok

Detská izba: Ako vytvoriť komfortný priestor pre hru a odpočinok

Pri zariaďovaní interiéru detskej izby kladú rodičia dôraz nielen na pohodlie dieťaťa, ale aj na bezpečnosť a trvalú udržateľnosť. Jednoduchá údržba a dlhá životnosť je dôležitým kritériom pri výbere koberca či inej podlahovej krytiny. Nasledujúce riadky vám pomôžu zorientovať sa v dostupných možnostiach.

Detské metrážne koberce

Ich výhodou je, že pokryjú celú plochu detskej izby. Nízky uzlíkový povrch je praktický na údržbu a filcový podklad zaručí dobré tepelné a izolačné vlastnosti. Koberce vyrobené z polyamidu v sýtych farebných odtieňoch navrhnuté v pestrých vzoroch poskytujú deťom pocit pohodlia a zároveň podporujú detskú fantáziu a hravosť.

metrážny koberec

Našu ponuku detských metrážnych kobercov nájdete TU

Detské kusové koberce

Nájdu svoje využitie v každej detskej izbe. Ak potrebujete vytvoriť komfortný a bezpečný priestor na hranie, alebo jednoducho zútulniť či farebne doladiť interiér, určite si vyberiete z našej bohatej ponuky. Kusové koberce z cenovo výhodného polypropylénu, mäkkého polyesteru v sýtych farbách, ale i koberce zo 100% bavlny – v našej ponuke nájdete pestrú škálu materiálov, farieb aj vzorov. Potešíme malých milovníkov zvierat, rozprávkových postavičiek, zvedavých prieskumníkov vesmíru aj malých motoristov. Neutrálne geometrické vzory sú zase svojou nadčasovosťou vhodné do izieb tínedžerov a väčších detí.

detské kusové koberce

Ponuku detských kusových kobercov si môžete prezrieť TU

Vinylová podložka na hranie

Vode odolná praktická podložka Bingo karta na hranie z polyvinylchloridu v rozmere 1 x 2m. Motív mesta a cestičiek rozvíja detskú fantáziu a poskytuje priestor pre tvorivé aktivity. Prednosťou je jednoduchá starostlivosť – nečistoty stačí utrieť navlhčenou handričkou. Podložka je pohodlná a tepelne príjemná, je vhodná aj na podlahové kúrenie.

podložka na hranie

Vynilové podložky nájdete TU