Letná pohoda na terase: S exteriérovými kobercami JUTEX bude každý váš deň pestrý.

Letná pohoda na terase: S exteriérovými kobercami JUTEX bude každý váš deň pestrý.

Terasy a záhrady sú v teplom letnom počasí často využívanými priestormi na rodinné stretnutia, pikniky, aj chvíle relaxu s dobrou knihou a šálkou kávy. Dizajnové kruhové a obdĺžnikové kusové koberce z Jutex online ponuky vás zaujmú na prvý pohľad svojimi pútavými vzormi a farebnými kombináciami a dodajú vášmu exteriéru pestrosť a šmrnc.

 Exteriérový koberec Artis

Vďaka svojmu univerzálnemu využitiu v interiéri aj exteriéri sú koberce JUTEX praktickým a ľahko udržateľným riešením pre vašu domácnosť.

Tip - Vytvorte si zo svojej záhrady či terasy príjemné a estetické prostredie tak, že pri ich zariaďovaní prepojíte výzor exteriérového koberca s výzorom záhradného nábytku. Pri výbere záhradných kresiel, stolov a koberca vyberajte rovnaké farebné odtiene alebo vzory a dosiahnite tak harmonický a jednotný vzhľad.

Exteriérové koberce sú strojovo tkané z robustného materiálu - 100% polypropylénu, ich odolný a pevný uzlíkový vlas je ideálny na balkón alebo terasu. Pri využití v interiéri sú vhodné na podlahové kúrenie a sú kompatibilné s robotickým vysávačom. Koberce majú antistatickú a antialergénnu úpravu, robustná tkanina je odolná voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom.

 Koberec Artis

Prémiové vlastnosti exteriérových kobercov z našej ponuky:

- Koberec na vonkajšie použitie je vhodný aj do interiéru

- Odolný proti poveternostným vplyvom – z robustného materiálu

- Ideálny na balkón alebo terasu

- Je nenáročný na údržbu a umývateľný

- Možno ho priestorovo úsporne zrolovať

- Robustná tkanina je odolná proti UV žiareniu

Starostlivosť o vonkajšie koberce je nenáročná. Ak chcete zabezpečiť dlhú životnosť vášho koberca, uvoľnené nite z koberca nevyťahujte, ale ich opatrne odstrihnite nožnicami.

Ponuku naši exteriérových kobercov si môžete prezrieť TU.